Hoofdinhoud

Waarschuwingsbericht

Het William Tyndale Museum in Vilvoorde (Google maps) biedt u een unieke inkijk in het leven en het werk van William Tyndale. U kunt een bezoek brengen aan de permanente tentoonstelling met veel fotomateriaal en de Engelse Bijbelvertaling waar Tyndale voor geijverd heeft. Ook kunt u een groepsbezoek aanvragen met een gids, voor een gratis rondleiding en uitleg.

LtbLyghte

Word vriend van het museum! Word vriend van William Tyndale en steun het museum voor slechts € 15 per jaar. U ontvangt de nieuwsbrief, blijft op de hoogte van al onze activiteiten en neemt gratis deel aan de jaarlijkse Tyndalelezing.

IBAN: BE08 0001 7166 2213   BIC: BPOTBE81

William Tyndale Museum – Tuchthuis - Rondeweg 3 - 1800 Vilvoorde

ContactDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of  T 02 251 39 45  ds Willy Willems (conservator)